Nega telesa

Solna in oljna obloga

Sol prepojeno s pripravljeno oljno mešanico. Koži pomaga da izloči strupe,ki jih zadržuje v podkožju. Obloga skratka opravi kožni – piling okrepi oslabelo krvno in limfno cirkulacijo, deluje anticelulitno , topi maščobe, kožo nahrani in navlaži, deluje pomlajevalno in vrača elastičnost in čvrstost koži.

Obloga s fangom iz alg

Obloge z morskim blatom izvajamo, kadar želimo telo oskrbeti z minerali in želimo doseči temeljito detoksikacijo tkiva. Zelo primerno je kot na primer: redukcija telesne teže, krepitev mlahavega tkiva, odpravljanje celulita ter za osebe, ki so podvržene stresu…

Limfna drenaža telesa

Ročna limfna drenaža ima številne pozitivne učinke. Limfni sistem, ki iz telesa odpravlja odpadne snovi nima lasnih pogonov, zato je limfna počasna in na njo deluje več dejavnikov. Če je zastajanje dolgotrajno nastanejo kot posledica različne kategorije edemov in celulita. Zato ta masaža daje odlične rezultate pri tretmajih za odpravo celulita in razstrupljanja telesa, telesni stres in po operativnih posegih.

Depilacija telesa

Depilacija je velika pomoč ženam in vse večjemu številu moških. Izvajanje poteka enostavno z nanašanjem toplega voska na poraščene predele in se odstrani s trakovi. Extra –fin vosek je namenjen za intimne predele,obraz in pazduhe. Postopek se ponavlja 3-5 tednov. Določene dlake se sčasoma razredčijo in stanjšajo.